23948sdkhjf

Godkendelse trækker ud: Konkurrencestyrelsen skal kigge nærmere på Stark-overtagelse

I februar kunne Stark offentliggøre, at trælastkæden med opkøbet af XL Byg Jens Schultz A/S var klar til at styrke sin sydfynske tilstedeværelse. Coronaen stak dog en kæp i hjulet på sagsbehandlingen hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og nu vil styrelsen lave yderligere analyser inden den endelige godkendelse.

Det oplyser Jens Velling, kommunikationschef i Stark Danmark til Wood Supply.

–  Konkurrencestyrelsen ønsker at lave yderligere analyser, og det stiller vi selvfølgelig op til. Stark har haft en god og konstruktiv dialog med styrelsen, som nu fortsætter, og vi har stor respekt for ønsket om at gå grundigt til værks, skriver kommunikationschefen i en mail.

I september lød det ellers fra Schulz-direktør Thomas Skovlund Madsen, at overtagelsen nærmede sig og man forventede på det tidspunkt, at godkendelsen ville lande senest den 8. oktober.

– Vi forventer ikke, at der skulle være problemer, for der er lavet et grundigt stykke benarbejde, inden vi kastede os ud i det her for at sikre, at en fusion har gang på jord. Det er man nødt til, for man betaler ret mange penge for overhovedet at ansøge om at fusionere. Så det forventer vi helt klart kommer til at gå glat, sagde Schultz-direktøren i den forbindelse til Fyens Stiftstidende.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094