23948sdkhjf

DLH overtager den nordjyske tømmerhandel Møller Le

Den 1. september 2005 overtager DLH’s Byggematerialedivision den nordjyske tømmerhandel Møller Lee og det tilhørende RÅD&DÅD byggemarked.
Med overtagelsen af Møller Lee, Hjørring, der årligt omsætter for 85 mio. kr., udbygger DLH nu sin position på det danske marked for byggematerialer.

”Med købet af Møller Lee er vi kommet tættere på vores mål om at blive landsdækkende. Dermed skærper vi konkurrencen på markedet – til fordel for kunderne,” siger Arnold Johansen, direktør i DLH Træ & Byg A/S.

Købet er en direkte konsekvens af DLH’s strategi om være blandt de førende kapitalkæder på markedet for byggematerialer i Danmark. Som led i samme strategi indtrådte DLH i januar i RÅD&DÅD-konceptet – et samarbejde, der har bidraget til en betydelig omsætningsstigning til private kunder.

”Vi har ikke været stærke nok i Nordjylland, der er et vigtigt regionalt marked. Det har vi nu lavet om på,” siger Arnold Johansen.

For de private kunder, som tegner sig for ca. 1/3 af omsætningen fortsætter RÅD&DÅD-konceptet hos Møller Lee.

For de professionelle kunder er der nu en forstærket leverandør på banen, der kan dække både de lokale, de regionale og de landsdækkende kunders behov fremgår det af virksomhedens pressemeddelse.

Kilde: Pressemeddelelse fra DLH, 3. august 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081