23948sdkhjf

Skærpede krav førte til produktudvikling

Outline Vinduer har udviklet en ny Futurix-konstruktion med minimal vedligeholdelse og forbedret isoleringsevne, fremgår det af ITH Nyt nr. 75.
Hvis det trækker fra vinduerne, og man gerne vil have mindst mulig vedligeholdelse, er det måske på tide at skifte de gamle vinduer ud med nye Futurix-vinduer fra Outline.

- Foranlediget af bygningsreglementets nye energibestemmelser har vi nemlig udviklet en ny Futurix-konstruktion, hvor brugen af det kuldeledende aluminium er begrænset til en udvendig klimaskærm. Resultatet er stadigvæk en ramme- og karmkonstruktion, der kræver meget lidt vedligeholdelse, men som har en forbedret isoleringsevne, fortæller salgsdirektør Jan Pedersen om det nye Futurix-vindue.

Sværere for indbrudstyven
Blandt de øvrige egenskaber hos Fututix er der grund til at fremhæve, at glasset bliver sat i med højteknologisk fuldforsegling, som udover stabilitet, giver en indbrudshæmmende effekt. Alle døre bliver fremstillet med dobbelt spændstykke i bunden, og dør-og sidepartier fremstilles i ét element. Elementer kan fremstilles med faste rammer og med en lang række sikringsbeslag.

Skal bare vaskes
Den udvendige “beskyttelsesskærm hos Futurix er af pulverlakeret aluminium. Den betyder, at man er fri for skulle tænke på at male vinduer og døre udvendig, og der er intet arbejde med afrensning og afslibning. Aluminiumslisten har fået en topbehandling, der gør dens overflade særdeles modstandsdygtig over for vind og vejr. Derfor kan vedligeholdelsen begrænses til almindelig vask, og det holder selvsagt vedligeholdelsesomkostningerne nede på et minimum.

Kun skærmen til forskel
Produktændringen har også betydning for produktionen, idet der nu kun er skærmen i aluminium til forskel i forhold til de to andre kvalitetsprodukter Basix og Classix. Det betyder, at alle tre produkter nu kan følges ad igennem produktionen, indtil Futurix får monteret aluskærmen umiddelbart før glasisætning.

Kilde: ITH Industri Invest A/S; ITH Nyt nt. 75 - http://www.ith.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065