23948sdkhjf

Nye produkter hos R. Riisfort A/S

Riisfort har fået forhandlingen af Forbo Furniture Linoleum og Bulletin Board, som et nyt og spændende supplement til det nuværende produktkatalog.
Furniture Linoleum
Furniture Linoleum kollektionen fra Forbo omfatter produkterne Desk Top, Marmoleum og Artoleum og fremstilles af råmaterialer fra træer og planter. Linolie, harpiks, træmel og farvepigmenter er hovedbestanddelene i linoleum. Linoleum er biologisk nedbrydeligt og skader ikke miljøet, hvis det senere bortskaffes.

Furniture Linoleum er opbygget af 3 lag: imprægneret filtpap eller jute, linoleumsgranulat og et lag lak. Linoleumsgranulatet består af oxideret linolie og harpiks tilsat træmel og farvepigmenter, der rulles ud på det imprægnerede filtpap eller jute ved hjælp af et kalandervalseværk. Efter tørring overfladebehandles materialet med en tværbunden, mat PU acryllak, der bevarer linoliens særlige udstråling og hindrer lysreflekser.

Furniture Linoleum kan ud over vandrette overflader og lodrette overflader også anvendes på buede flader og monteres let på de mest almindelige materialer som MDF, spånplade og krydsfinér.

Bulletin Board
Bulletin Board er et linoleumsmateriale med en lang række anvendelsesmuligheder. Dets egenskaber gør det ideelt til opslagstavler og det giver en funktionel finish på egnet inventar.
Bulletin Board er fremstillet af fornybare råmaterialer. Kombinationen af oxideret linolie, harpiks, kork og pigmenter gør produktet fleksibelt og elastisk. Disse egenskaber giver produktet en enestående holdbarhed.
Bulletin Boards stærke, holdbare, elastiske egenskaber forebygger at materialet smuldrer eller bliver glat og det er hygiejnisk fordi det ikke tiltrækker støv.

Klik ind på http://www.riisfort.dk for mere information

Pressemeddelelse fra R. Riisfort A/S d. 1. juli 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109