23948sdkhjf

Sportello A/S overtager samtlige aktiviteter fra PK Production

Sportello er et nyt navn på markedet for låger til køkken- og møbelindustrien. Poul Arne Kristensen, grundlægger af PK Production, har sammen med Jan Lund overtaget aktiviteterne fra lågefabrikken PK Production.
Selvom vi har arbejdet hårdt med nye områder, har nedgangen i den danske møbelindustri også kunnet mærkes hos os. Produktionen har vi hele tiden haft styr på. Både omkostninger og logistikken har kørt tilfredsstillende, men vi har indset et behov for styrkelse af ledelsen i virksomheden, med fokus på afsætningssiden.

Denne kompetence får vi tilført nu. Jan Lund kommer fra en stilling som salgschef hos LINDLARSEN, og som følge heraf har han naturligvis en stor erfaring og viden indenfor både salg og produkter i køkken- og møbelindustrien.

Som partnere kommer vi til at supplere hinanden godt i det daglige arbejde, siger Poul Arne Kristensen.

Jan Lund er helt enig i disse betragtninger. Sportello har et godt fundament at bygge på. Produkterne har både den pris og kvalitet branchen efterspørger hos leverandørprofiler som os. Vi hverken kan eller skal konkurrere med f.eks. Baltikum eller Kina på dansk producerede varer. Vi tilgodeser det behov som mange har for en fleksibel leverandør, og kan tilbyde mange fordele som fjerne billiglande ikke kan.. F.eks. oplever vi et stigende behov for at leverandørkæden også indeholder virksomheder der aktivt går ind i samarbejde omkring f.eks. udvikling og logistik, og
dette kræver nærhed og vilje til hurtig omstilling.

Alt i alt ser Sportello altså lyst på fremtiden. Et godt og positivt marked som vi har lige nu, giver os troen på at vi gør det rigtige, og vi er heldigvis allerede blevet taget godt imod af mange kunder, slutter Jan Lund.

Kilde: Pressemeddelelse fra Sportello, d. 28. juni 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078