23948sdkhjf

Legeplads-producent har udviklet helt nyt produkt

Norna Playgrounds, der producerer udendørs legepladser i Brædstrup, har under coronakrisen udviklet et helt nyt produkt til skoler. Virksomheden opdagede således i forårsmånederne, at der opstod en meget stor efterspørgsel på borde/bænkesæt og solsejl fra skoler og institutioner, som skulle udenfor med børnene.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Vi fandt ud af, at vi havde et hul i vores sortiment. Vi tænkte, at vi kunne lave et bedre produkt, som kunne tilpasse sig de behov, skoler og institutioner har, når man skal lave undervisning eller aktiviteter ude. Vi gik derfor i gang med at udvikle en helt ny produktserie, siger Peter Bjerregaard, direktør hos Norna Playgrounds, til avisen

Virksomheden med cirka 30 ansatte nedsatte et hold på fire mand til at udvikle den nye produktserie, og de udviklede sammen med et designfirma fra Aarhus den nye serie med koncept, design, tekniske tegninger og demomodeller på bare fire uger. Ifølge direktøren den hurtigste udvikling af nye produkter og koncept, Norna Playgrounds nogensinde har haft.

Den nye serie hedder Move Out og består af forskellige fleksible elementer med borde og siddepladser. Elementerne kan sættes sammen, og der kan tilføjes solsejl.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.094