23948sdkhjf

Conlink Furniture overtages af Instyle Europe

Med opkøbet af Conlink Furniture i Ikast bliver Instyle Europe med en milliardkoncern. Et nyt hovedsæde indvies til efteråret, og jagten på udenlandske kunder intensiveres.
Conlink Furniture i Ikast er blevet opkøbt af Instyle Europa, der har base i Horsens. Dermed bliver det nye selskab en milliardkoncern, hvoraf omkring en halv milliard genereres i de to danske selskaber.

Henrik A. Henriksen bliver adm. direktør i det nye selskab – sidestillet med stifteren af Conlink Furniture, Mogens Olsen, fremgår det af Dagbladet Børsen.

- Nogen synes måske, den konstruktion lyder farlig, men vi vil gerne undgå de fælder, der rammer mange fusioner, at virksomheden vender sig indad. Vores kunder skal gerne kun mærke fordelene ved opkøbet, og så må vi i direktionen vise, at vi kan arbejde sammen, når nu de ansatte fra to virksomheder skal gøre det, siger Henrik A. Henriksen til Dagbladet Børsen.

De to virksomheder er omtrent lige store, og komplementerer hinanden godt på produktporteføljen, idet Instyle primært sælger massivtræs møbler, glas og stål og læder, mens Conlink sælger flest fyrretræsmøbler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078