23948sdkhjf

Loyale kunder har holdt hånden under coronaramt messeleverandør

Det var et hårdt slag for den midtjyske messeleverandør Easyfair, da coronaen gjorde sit indtog, og satte en brat stopper for alle forårets messer.

I marts måtte den Herning-baserede virksomhed sige farvel til syv af de 25 ansatte, mens resten blev sendt hjem med lønkompensation fra statens hjælpepakker.

Men nu lysner det så småt.

– Det har været på et noget stille niveau, men vi har fået lidt sager ind, og vi er nu oppe på at have syv medarbejdere tilbage på fuldtid, fortæller direktør og indehaver Søren Kilde, der sætter stor pris på, at regeringen og støttepartierne i starten af måneden valgte at forlænge lønkompensationsordningen til august.

– Vi kunne godt have ønsket os, at ordningen for betaling af faste omkostninger også blev forlænget, for selve messebranchen er langt fra i gang endnu, fortæller direktøren, der ikke desto mindre er ved godt mod.

Messeleverandørens kunder har nemlig vist sig særdeles loyale de seneste måneder.

– Vi har kunder, som faktisk har fremskudt nogle projekter omkring domicilindretning og indretningen af showrooms; det har passet godt, at de også har haft hjemsendt personale, for så har vi kunnet rykke ind og gå og svine i mellemtiden, fortæller Søren Kilde.

Og med udsigten til et messerigt efterår, er der også ved at komme liv i den del af butikken igen.

– Alene her til formiddag har vi fået tre henvendelse, hvilket jo er rigtig dejligt, og jeg synes, vores pipeline i efteråret ser fornuftig ud, fortæller direktøren, der dog understreger, at der stadig er stor usikkerhed forbundet med efterårets ordrebog.

– Der er mange hvis’er, og en del af messerne hænger jo stadig i en tynd tråd, og hvis der kommer endnu et udbrud, har vi hurtigt et helt andet billede af efterårets aktivitetsniveau, fortæller han.

For Søren Kilde og Easyfair er der dog for nuværende ikke meget andet at gøre end at holde modet oppe og se tiden an, og førstnævnte er da heller ikke noget problem for den optimistiske direktør.

– Man skal tro på tingene og så skal man bare derudaf. Forudsat at der kommer styr på smittespredningen, så kigger vi ind i en periode fra oktober til februar, hvor aktiviteten bliver meget voldsom; så får vi brug for at ansætte flere folk, hvis vi skal kunne følge med, slutter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093