23948sdkhjf

Trælastdirektør bliver topchef i typehusfirma

Typehusfirmaet Lasse Larsen Huse skifter nu ud på direktørposten. Det oplyser firmaet med domicil i det vestlige Aarhus samt filialer både i København og Kolding i en pressemeddelelse. 

Den 38-årige Peter Gellert fra Haderslev indtræder som adm. direktør i Lasse Larsen Huse, hvor indehaver Pierre Legarth sidder som bestyrelsesformand.

– Peter er en arbejdshest med imponerende dynamik og en vindermentalitet, og med hans kompetencer på holdet og i ejerkredsen ser jeg virkelig frem til, at vi rykker virksomheden op på et højere niveau over de kommende år, siger Pierre Legarth i pressemeddelelsen. 

Den nuværende direktør, Trine Brinch Sørensen, er opsagt. Med firmaets ord sker det for at bringe andre kompetencer i spil til henholdsvis at navigere virksomheden igennem Covid-19 og til at sikre fremtidens vækst for firmaet.

Fra trælast til typehuse
Peter Gellert har de seneste ti år været trælastdirektør hos Davidsen og betegnes som en ombejlet herre med kendskab både til typehusbranchen i almindelighed og til ledelse i særdeleshed.

- Pierre Legarth kontaktede mig for at høre, om jeg ikke kunne tænke mig at blive en del af Lasse Larsen Huse. Vi havde en rigtig god dialog, hvor han fortalte mig massivt om den spændende virksomhed, som jeg har fulgt fra sidelinjen gennem flere, fortæller Peter Gellert.

– Covid-19-krisen har betydet, at salget generelt set er bremset lidt op, men jeg har altid godt kunne lide konkurrence og så må vi bare løbe lidt hurtigere for at nå vores målsætninger, fortæller Peter Gellert, der i 2017 supplerede sin praktiske erfaring med en Pre-MBA fra Business Institute i Aalborg.

Lasse Larsen Huse A/S
mio. kr. 2019 2018
Bruttofortjeneste 20,0 21,4
Resultat før finansielle poster 3,3 4,6
Resultat før skat 3,0 4,2
Årets resultat 2,4 3,3
Balancesum 86,6 82,6
Egenkapital 34,5 32,1
Gns. antal ansatte 56 61
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095