23948sdkhjf

Tracer med på listen over vækstvirksomheder

Trods et ellers stagneret træmarked er importøren af FSC-certificeret træ i år blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen.
- Vi har længe opfattet os selv som en pionér-virksomhed inden for FSC-certificeret træ, men at det ligefrem skulle blive til en Gazelle-virksomhed med FSC-certifikat, havde vi ikke turde drømme om.

Det siger Kasper Kopp, salgs- og indkøbsansvarlig hos Tracer, som reaktion på, at virksomheden figurerer på årets liste over såkaldte Gazelle-virksomheder i dagbladet Børsen.

Udnævnelsen er det håndgribelige bevis på fire års vækst, hvor Tracer har formået at tage markedsandele og udnytte den stigende efterspørgsel på bæredygtigt træ.

Træbranchen har overhalet det offentlige
Ifølge Kasper Kopp er væksten især hentet i træindustrien, som de senere år har overhalet den offentlige sektor i efterspørgslen på certificeret træ:

- Træbranchen har jo rykket sig ret kraftigt de seneste år, og hvor det for år tilbage var det offentlige, som var foran, er de nu overhalet af en branche, som har taget det seriøst og er leveringsdygtige, siger Kasper Kopp.

Inden for det offentlige er det et noget mere broget billede, der tegner sig, mener han:

- Nogle kommuner har implementeret Miljøministeriets vejledning, andre slet ikke. Andre igen har det på visse produkter såsom havnetømmer, men ikke på andre produkter. Nu var den tidligere regering i min optik mildest talt ikke ret ambitiøs på området, men med den nye, og de nye toner fra EU, kan vi kun håbe på, at der kommer skred i tingene, lyder det fra Kasper Kopp.

Kilde: FSC Danmark

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141