23948sdkhjf

Dansk designbrand sætter Anna og Emmas vinderlampe i produktion

Med pendlen Frames gjorde de to designstuderende Anna Ohmsen og Emma Bukhave Vidarsson fra Kunstakademiets Arkitektskole rent bord, da de vandt både FSC Design Award og Mad & Boligs Design Award i 2018.

Nu har det danske designbrand Norr11 valgt at sætte den prisvindende pendel i produktion og lancere den i FSC-certificeret egetræ.

Frames er en dynamisk pendel bestående af rammer, der kan transformere sig fra at være 2-dimensionelle til at blive 3-dimensionelle. Som kontrast til en mere og mere digitaliserede verden justerer man Frames manuelt. Når rammerne roterer opstår der flere lysindstillinger, og designet ændrer dermed udtryk.

- Lampen Frames skiller sig ud på en overbevisende måde ved sit magiske dragende design. Lampen inviterer til, at man går på opdagelse i designet, som vil optræde forskelligt hver gang det betragtes. Og så er der en befriende taktilitet over lampen, som er et rungende modsvar til den digitale bølge der også skyller ind over belysning som kategori i dag, lød det fra dommer Gitte Willemoe Matzen, chef for FDB Møbler hos Coop Danmark A/S, ved FSC Design Award 2018.

Frames består af 18 rammer med 72 samlinger, som er håndlavet og kvalitetskontrolleret, før de sættes sammen med nøje udvalgte dele i messing. Frames er udført i FSC certificeret egetræ og fås med fire forskellige behandlinger; natur eg, røget eg, mørkbejdset eg og sortmalet eg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078