23948sdkhjf

Hammel melder klar til Köln

Hos Hammel Furniture har man i år ekstra meget nyt at vise frem, når IMM Cologne i næste uge slår dørene op for den store, internationale møbelmesse. Derfor har man i år valgt en ekstra stor stand på messen.

– Vi har rigtig mange spændende nyheder i år, derfor har vi valgt et helt nyt standlayout med fire åbne sider og ekstra plads. Vi præsenterer bl.a. en ny saml-selv reolserie, vi kommer med en unik serie af langborde, og så er vi klar med premiere på produkter til loungesegmentet med loungestole og sofaborde - en ny spændende produktgruppe for os, fortæller adm. direktør Jens-Ole Staghøj i en pressemeddelelse.

Han vil ikke afsløre detaljer om nyhederne før messen, men oplyser, at der det sidste år er arbejdet koncentreret sammen med eksterne danske designere på at finde de helt rigtige løsninger til dagligdagens udfordringer. For eksempel er der opbevaring til op til seks ilægsplader i de nye langborde, mens en ny loungestol har indstillelig ryg, så alle kan sidde med den rette rygstøtte.

– Vi glæder os rigtig meget til at præsentere nyhederne for offentligheden. Der er blevet arbejdet hårdt siden sidste års messe på igen i år at skabe et endnu mere attraktivt univers med endnu flottere nyheder og koncepter, alt i et nyt standlayout. Vores stand har fire åbne sider og det er i sig selv en udfordring for en reolproducent, supplerer CCO Lars Ehlers.

IMM Cologne 2019 afholdes fra d. 13.-19. januar og Hammels nye stand med nummer D-059 finder du i hal 10.1.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094