23948sdkhjf

Udvid din profil med maskinliste, kompetencer mv.

Underleverandører og leverandører har mulighed for at skærpe deres profil på Wood Supply, og dermed give indkøberen et endnu bedre overblik over deres kvalifikationer.
Under Medlemssektionen er det nu blevet muligt at tilføje Maskiner, Kompetencer, Produkter og Referencer til firmaprofilen.

I stedet for én side med både adresse og kontaktpersoner, er profilen nu inddelt i:

- Firmadata: Virksomhedens adresse og profil
- Kontaktpersoner: Alle brugerne i virksomheden
- Kompetencer: En uddybning af virksomhedens kompetencer
- Maskiner: Virksomhedens maskinliste
- Referencer: Virksomhedens referencer
- Produkter: Virksomhedens evt. produkter

Man kan klikke sig frem og tilbage imellem punkterne via en ”minimenu”, der er lavet i profilen. Det er muligt at tilføje billeder under kompetencer, maskiner, referencer og produkter.

Sådan gør du
Som virksomhedens administrator skal du logge på portalen med dit brugernavn og adgangskode.

Herefter klikker du dig ind i medlemssektionen, hvor du kan redigere brugere, kompetencer, maskinliste, referencer og produkter.

Husk fortsat at opdatere kompetenceafkrydsningen, der gør, at virksomheden bliver fundet ved søgninger efter leverandører. Denne afkrydningsfunktion ligger nu under Indkøb under navnet "leverandørkompetencer".

Vi vil opfordre alle administratorer til at bruge lidt tid på at optimere virksomhedens profil med ovennævnte muligheder. Hvis du har problemer, hjælper vi gerne. Ring på tlf. 7228 6970, så guider vi dig igennem.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079