23948sdkhjf

Direktørskifte: Næste generation overtager kasketten hos vestjysk pladeproducent

Den vestjyske trævirksomhed Mifapladen har fået ny kvinde i spidsen. Flemming Nielsen, som har været direktør i Mifapladen siden etableringerne i 2003, vil i løbet af den kommende tid trække sig mere tilbage fra de ledelsesmæssige poster i virksomhederne, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Pladsen i direktørstolen overtages af Flemming Nielsens datter, Mette Pilgård, som har arbejdet de seneste 12 år i Mifapladen og hos søsterselskabet Pladsmangel, der udlejer depotrum, hvor hun også bliver direktør.

Jeg er glad for at få muligheden for at stå i spidsen for de to familieejede virksomheder. Jeg glæder mig til at arbejde videre på det, som mine forældre har bygget op gennem årene – og som jeg selv har været med til at udvikle de seneste godt 12 år, lyder det fra den nye direktør.

En lokal træmand
Flemming Nielsen har været en del af erhvervslivet i Vinderup i flere årtier med etableringer af flere trævirksomheder i byen. Han er manden bag en af byens store virksomheder, VTI Vinderup Træindustri, hvor han for en del år siden videregav direktørposten, men stadig er bestyrelsesformand og har plads i ejerkredsen.

Flemming Nielsen vil i den kommende årrække trække sig mere tilbage fra de ledelsesmæssige poster i Mifapladen og Pladsmangel. Iværksætterånden forventer Flemming Nielsen dog ikke at kunne holde i ro, så fremover er det planen at bruge mere tid på at udvikle og eksperimentere med nye opgaver og projekter. Blandt andet er han en af kræfterne bag det bæredygtige og grønne design- og interiørbrand, Norto, som er forskellige træprodukter fremstillet af resttræ fra produktionen i VTI, og her ser han frem til nu at bruge mere tid.

Det bliver i familien
Koncernen vil fortsat være familieejet, og ledelsesskiftet er næste skridt i at fremtidssikre virksomhedernes eksistens, og det er med ro i maven, Flemming Nielsen nu giver posten videre.

Jeg har det rigtig godt med at give kasketten videre til Mette, da hun kender virksomhederne indgående, brænder for dem, og det har hun gjort i mange år, lyder det fra den afgående direktør.

Ledelsesskiftet har ikke nogen stor praktisk betydning for den fremtidige drift. Heller ikke medarbejderne vil mærke den store forskel, da Mette gennem årene har håndteret mange ledelsesmæssige og administrative opgaver.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142