23948sdkhjf

Danske Nofred i samarbejde med Anderssen & Voll: - Passer ind i børns kreative fantasiverden

Danske Nofred lancerer en serie børnemøbler i samarbejde med den norske designvirksomhed Anderssen & Voll, der tidligere har designet for blandt andre Menu, Muuto og Erik Jørgensen, det skriver designbase.dk

Der bliver i første omgang lanceret et spejl og en knage, og det er særligt vigtigt for Nofred at skabe produkter, der er i øjenhøjde med børnene og forstår deres behov. 

- Det er vigtigt for os, at de passer ind i børns kreative fantasiverden og at børnene kan forstå materialerne. At de kan se træet gennem malingen, at de kan røre ved dem igen og igen, siger hun og fortsætter:

De skal kunne tåle at blive brugt. Vi vil gerne lave noget som lillebror eller lillesøster kan arve og som man kan tage med, når man flytter hjemmefra. Vi er meget imod at ting bliver smidt ud, det skal holde i generationer, siger en af virksomhedens ejere, Sandra Kaas Greve, til Wood Supply. 

Er begyndt at sidde på gulvet
Om samarbejdet med Anderssen & Voll siger hun, at det har været interessant for dem at lave børnemøbler med designere, der laver voksenmøbler. 

- Anderssen & Voll har selv små børn, så de er begyndt at sidde nede på gulvet. Det giver dem et helt nyt perspektiv, og vi har haft en rigtig god connection med dem, siger Sandra Kaas Greve. 

Nofred vil gerne skabe sammenhold i familien ved at skabe ting, der er i hele huset, så familier kan bruge mere tid sammen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095