23948sdkhjf

Møbeldesign-firma hædret med pris

Designkæden Bolia bliver hædret for sin bæredygtige strategi og modtager ”100% FSC”-pris. Prisen hylder virksomheder med ambitiøse strategier for bæredygtighed og virksomheder, der har fokus på at sikre, at deres træ kommer fra ansvarlig dyrkning og fældning.

- Anvendelsen af FSC-certificeret træ, er forbrugernes sikkerhed for, at al anvendt træ bl.a. genplantes og at træproduktion og sociale forhold sker under respektfulde forhold, så vi er naturligvis meget glade for den fornemme pris vi, sammen med vores dygtige producenter, har modtaget fra FSC Danmark for vores aktiviteter til en mere bæredygtig møbelindustri, lyder det fra adm. direktør i Bolia, Lars Lyse Hansen i en pressemeddelelse.

Møbelvirksomheden har haft den ambitiøse målsætning om, at alle møbeldesigns skulle have FSC-mærkning inden udgangen af 2019. Og når firmaer melder sådan noget ud, er det noget der rykker, lyder det fra FSC Danmark.

Udmeldinger om bæredygtighed smitter
- Når virksomheder melder 100% FSC-indkøbspolitikker ud til offentligheden, så kan det flytte markeder. Samtidig er det et stærkt signal indadtil til alle medarbejdere om, hvilken retning virksomheden ønsker at gå i - et signal som skaber både retning og medarbejderstolthed. Derfor vil vi gerne hylde alle medlemmer, som igennem deres indkøbspolitikker er med til at øge markedet for FSC-certificerede produkter på denne måde, siger Loa Dalgaard Worm, FSC Danmark, i pressemeddelelsen.

Bolia.com er en dansk designvirksomhed med 58 butikker i Skandinavien, Tyskland, Belgien, Holland, Schweiz, Østrig og Frankrig, webshops i 30 lande samt mere end 450 forhandlere i 51 lande over hele verden. Bolias internationale designteam skaber årligt to kollektioner. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109