23948sdkhjf

Nyt digitalt setup: Omsætningen kan nu mere end fordobles hos greb-virksomhed

- Vi kan med det nye system klare to-en-halv gange mere omsætning med det samme antal arbejdstimer i administrationen, og det er et vigtigt fortrin for os i et stærkt konkurrencestyret marked.

Sådan siger Rasmus Byriel, administrerende direktør i greb-virksomheden Furnipart i et interview til Børsen.

Greb-virksomheden har de seneste to år gennemgået en større digital omstilling, hvor et nyt digitalt setup er taget i brug – både i produktionen og i relationen til kunder.

Det har effektiviseret virksomheden markant og frigjort enorme kræfter fra administrationen, fortæller Rasmus Byriel.

I dag indløber eksempelvis alle indkøbsordrer fra Furnipart som digitale filer hos produktionerne, og deres bekræftelser føres videre i systemet, forklarer han til Børsen.

Og samlet set har ændringerne i det digitale setup altså betydet, at Furnipart nu kan mere end fordoble omsætningen med det samme antal arbejdstimer som tidligere. Det eneste, der foregår manuelt, er nemlig afvigelser fra "det normale". Alt andet er automatiseret.   

Næste digitale skridt bliver at investere i såkaldt autostore lageranlæg, der er et robotsystematiseret lageranlæg. Furnipart også har forventninger om at digitalisere hele virksomheden markedsføringsplatform.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125