23948sdkhjf

Ny leverandør på markedet for plader og krydsfiner

Ricki Kjeldsen har overtaget ThorlundSkous pladeafdeling, som videreføres under navnet TreeTops.
Lave omkostninger, direkte leverancer fra producenten og et minimum af lagerbinding.

Det er nøgleordene for Ricki Kjeldsen, der netop har stiftet pladeleverandøren TreeTops A/S med base i Kolding.

Den nyudnævnte virksomhedsejer fik sit svendebrev i 2001 og har arbejdet i branchen lige siden. Han var blandt andet med til at starte en pladeafdeling op hos Høeg Hagen og har senest været ansat hos trælastdistributøren ThorlundSkou:

- Da Høeg Hagen blev solgt, skiftede jeg i marts 2010 til ThorlundSkou for at starte en ny pladeafdeling op. Fra starten har det været meningen, at jeg skulle blive selvstændig, så snart der var grobund for en sund forretning, forklarer Ricki Kjeldsen.

Flere ordrer end ventet
Det er sket nu, så selvom der er kommet nyt navn og nyt logo, er den eneste ændring, at ThorlundSkou-navnet er forsvundet, understreger Ricki Kjeldsen, der har fået en god start på den nye tilværelse som selvstændig:

- Der har været run på lige fra starten, og telefonen bliver bare ved med at ringe i øjeblikket. Ordreindgangen er god og faktisk meget bedre end ventet på nuværende tidspunkt, siger han.

Det grundlæggende princip bag TreeTops er at fragte varer direkte fra producent til kunde. Bestillingerne samles i grupper, og så snart containeren ankommer til Danmark, distribueres varerne ud til kundernes egne lagre. Hensigten er at holde omkostningerne, og dermed priserne, så lave som muligt:

- Så vidt jeg ved, er der er ingen, der kører med et setup som mit. Det eneste minus er leveringstiden. Men de fleste har i dag så god en lagerstyring, at hvis de har nogle dygtige indkøbere, så ved de også i god tid, hvornår de skal bruge varen, forklarer Ricki Kjeldsen.

Målet er vækst
Kerneprodukterne hos TreeTops er krydsfiner og træbeton, men der vil komme nye spændende produkter indenfor kort tid, afslører Ricki Kjeldsen.

Han tror på sit koncept og har ambitioner om at gøre virksomheden til en etableret aktør på markedet. Derfor er det også planen at udvide organisationen, så snart omstændighederne tillader det:

- Men jeg udvider kun, hvis omkostningerne kan holdes nede. Vi skal ikke være 40 mand, det er slet ikke ambitionen. Men et par kørende sælgere er bestemt realistisk. Det er ikke nok at være lille og tilfreds. Vi skal være større, og det bliver vi, fastslår Ricki Kjeldsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062