23948sdkhjf

Tre uger efter brand hos Kvalitetsmøbler.dk: Ejeren har tabt fem kilo af bare spekulationer

For tre uger siden brændte lagerlokalerne hos Kvalitetesmøbler.dk i Bogense, og selvom det værste chok har lagt sig, er humøret stadig ikke på toppen hos Flemming Hansen, der er indehaver af møbelvirksomheden.

Det fortæller han til Fynes.dk.

- Mit humør går op og ned. Men når det er sagt, så har jeg en helt anden sindstilstand nu efter de tre uger, siger Flemming Hansen, der i løbet af de seneste uger har tabt fem kilo af bare spekulationer.

Skader skal udbedres
Flemming Hansen har endnu ikke overblikket over, hvor store økonomiske tab, der er fulgt med branden – men han ved, at det er på den trælse side af 2 mio. kr.

Derfor gør han også, hvad han kan, for at redde resterne af de møbler, der ikke forkullede under branden. Mange møbler slap nemlig med røgskader, og derfor vil Flemming Hansen sende de møbler retur til Litauen, hvor de er produceret. Her vil fabrikken prøve at udbedre skaderne ved at nedhøvle træet og bruge det til andre komponenter.

- For at mindske tabet er jeg nødt til at gøre, hvad jeg kan, siger virksomhedsejeren til Fynes.dk.

Også åbningen af et nyt showroom i Norge blev påvirket af branden, fordi der nu ikke er nogle møbler at udstille. Dato for åbningen er showroomet er endnu uvist.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094