23948sdkhjf

Døre i nyt showroom er også til udstilling

Kendskabet til dørproducent øges gennem samarbejde i ny produktion.

Gulvplanker og snedkerhåndværk blev fra 19. september en del af udsmykningen i et nyt showroom i Aarhus, hvor de to brands Dinesen og Garde Hvalsøes udstiller deres snedkerhåndværk. 

Men også dørene i butikkens er en del af udstillingen og ikke blot en praktisk foranstaltning i indretningen.

Dørene kommer nemlig fra virksomheden Vahle, der også gør en dyd ud af sine produktioner i træ- og modellen i det nye showroom går under navnet Dinesen Framed by Vahle og er bygget af planker fra Dinesen. 

Udsigt til mere salg
Det er ikke uvæsentligt for salget af dørene fra Vahle, at kunderne kan møde fysisk op og få en fornemmelse af produkterne, mener salgschef i Vahle Bo Vejen:

- Det har stor betydning, at kunderne mærker træet og oplever dørens tekstur, siger han i en pressemeddelelse og understreger, at det er den bedste måde at vise produktets kvaliten.

Han tror derfor også, at Vahles tilstedeværelse i det nye showroom vil øge kendskabet til brandet.

- Kunden vil sætte lighedstegn mellem kvaliteten i Dinesen og Garde Hvalsøes produkter i forhold til materialer, håndværk og design og Vahle døre, slutter han, siger han.

Dørene i det nye showroom er en del af serien Nordic Design by Vahle, der i mere end 30 år har produceret arkitektoniske trædøre. Dørene anvender samme materiale som køkkenet og gulvet i det nye showroom af henholdsvis træ og cement.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125