23948sdkhjf

Virklund Sports arvtager ansætter ny direktør

Har en fortid i Bolia, Kompan og seneste Lego

Pernille France er ny direktør - country manager - i Danmark hos den danske gren af Unisport, den finske Unisport-koncern opkøbte en betydelig del af konkursramte Virklund Sport i februar i år. Firmaet hedder i dag Unisport Scandinavia, men man har holdt fast i brandet Virklund Sport.

Ud over at have ansvaret for den daglige ledelse i Danmark skal Pernille France også styrke Unisports koncernledelsesteam med sine kompetencer indenfor læringsløsninger og kommerciel udvikling i internationalt regi.

Pernille France tager over efter Jan Lyngemark, som forsætter i Unisport som sales manager, Outdoor.

Virklund Sports konkurs og redning

Da Virklund Sport i Silkeborg gik konkurs i januar i år, udviste mange aktører fra ind og udland interesse.  

I feburuar stod det så klart, at det blev finske Unisport, som købte en betydelig del af det konkursramte firma.

Med opkøbet blev halvdelen af de 40 arbejdspladser i det gamle selskab redddet.

Fra læringsløsning til idrætsudstyr
Pernille France er udannet cand. merc., og kommer med en erhvervserfaring fra både B2C og B2B markedet, blandt andet fra virksomheder som Lego, Cadbury Schweppes (Stimerol), Bolia International, Strandgaard & Co., og Kompan.

Senest har hun været over syv år hos Lego Education, der udvikler og sælger læringsløsninger til skoler i mere end 60 lande.

Unisport-koncernen sælger idrætsbelægninger og -udstyr i de nordiske lande, primært til kommuner, idrætsforeninger og byggefirmaer. Hovedkontoret ligger i Helsinki, og Unisport har 300 ansatte i seks lande: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien og Letland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078