23948sdkhjf

Konkurs for 2 uger siden: Storkoncern køber Virklund

Telefonen bliver besvaret igen i det midtjyske. Så meget ligger fast.

Unisport-koncernen, som med hovedkontor i Helsingfors sælger sportsudstyr til en række europæiske lande, har opkøbt en betydelig del af Virklund Sport, som for nylig gik konkurs.

Det skriver Unisport-koncernen i en pressemeddelelse.

- Unisport byder Virklund Sports kunder og partnere et varmt velkommen til vores familie. Vi befinder os allerede i det danske marked, hvor vi servicerer disse kunder, og sammen kan vi nu tilbyde endnu bedre One-stop-shop service og verdensklasse løsninger til vores kunder. Sammen er vi stærkere, skriver Unisports centrale topchef Mikko Kilpeläinen i meddelelsen.

En herre ved navn Stefan Andersson, der er entreprise- og projektchef, får nu ansvar for at lede integrationen af de 2 firmaer.

Navnet Virklund Sport bliver bevaret. Det fremgår dog ikke af pressemeddelelsen, om der fortsat vil være produktion af idrætsinventar i Silkeborg. 

Men telefonerne i den midtjyske virksomhed svarer igen, da Wood Supply tirsdag ringer. Der ønsker man dog ikke at udtale sig.

Hos Virklund Sport henviser man til Jan Lyngemark, der er landechef i Unisports danske datterselskab Unisport Scandinavia ApS, som har kontor i Værløse på Sjælland.

Ham har Wood Supply forgæves forsøgt at træffe for en kommentar.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08