23948sdkhjf

Møbelgrossist bruger energi på en grønnere fremtid

FSC certificering og Svanemærkning ventes snart at give bonus for International Furniture

International Furniture fik sidste efterår den glædelige nyhed, at firmaet var blevet FSC certificeret.

- Vi ser meget grønt på fremtiden og har fået at vide fra nogle af vores forhandlere, at vi er godt med på det her felt, siger René Secher, salgschef i International Furniture til Wood Supply.

Investeringerne i den grønne profil bliver også bemærket andetsteds. Især ved store udbud. Tilbagemeldingerne derfra er ifølge salgschefen, at International Furniture er med helt fremme på grund af firmaets stadig grønnere profil.

- Vi sidder på de forreste sæder i bussen, når det her begynder at rykke, siger Rene Secher, som vurderer, at mere miljørigtige faktorer kun vil spille en større rolle i fremtiden. Fx forventer han, at en grøn politik, som man ser i blandt andet Københavns Kommune, så småt vil smitte af på andre offentlige aktørers udbudspolitik.

Koster penge at tjene grønne penge
Gevinsten ved at opnå den anerkendte FSC certificering kommer dog først til at klikke ud økonomisk ved enden af 2018, vurderer René Secher.

Bestræbelserne på at opnå en grønnere profil går dog videre endnu. Firmaet på Norddjurs arbejder dels på, at flere af produkterne skal være tilgængelige i FSC certificeret form. Dels er Svanemærkning af produkter i Care-serien på vej.

Tiltagene er dog ikke gratis. Netop bestræbelserne på at opnå Svanemærkningen er én faktor, International Furniture forventer vil koste lidt på overskuddet i år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094