23948sdkhjf

Prisbelønnet møbelbutik går konkurs

Forrige år kunne Kalejdoskop i det centrale Aalborg modtage Designbaseprisen på Formland i Herning som Danmarks mest nyskabende interiørbutik, og indehaver Mie Hedeman Mortensen vandt en faglig inspirationsrejse til Chicago.

Den store faglige anerkendelse har dog ikke kunnet holde liv i forretningen og de 11 arbejdspladser, der var.

Efter 15 år på forskellige adresser er Kalejdoskop gået konkurs, skriver Nordjyske Stiftstidende.

I 2015 flyttede butikken fra en mindre adresse ved Mølleplads i Aalborg og fik flere kvadratmeter og egen café i byens Nytorv-distrikt, hvor en gammel biograf blev forvandlet til et råt og rustikt butikslokale, og visionen var at lave totaloplevelser i de højtloftede rum.

Kalejdoskop blev i den forbindelse gjort til sameje og showroom for den aalborgensiske polstermøbelfabrik Bent Hansen Møbler, som især er kendt for sin ikoniske Primum-stol.

En forbigående konstruktion

Parløbet med Bent Hansen Møbler hørte dog op i 2017, hvor Bent Hansen Møblers ejer, Henrik Hvid Hansen, stoppede som medejer og bestyrelsesmedlem.

Imens stoppede Kalejdoskops indehaver Mie Hedeman Mortensen som medejer og bestyrelsesmedlem hos Bent Hansen Møbler.

Wood Supply har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Mie Hedeman Mortensen. Men til regionalavisen Nordjyske Stiftstidende siger hun:

- Det er en ufattelig svær beslutning. Det har været mit livsværk gennem 15 år, siger indehaver Mie Hedeman Mortensen torsdag om lukningen af Kalejdoskop.

- I de seneste fire år har der ikke været en rentabel drift. Derfor er jeg nødt til at sige stop nu, siger hun.

Ifølge avisen forventes det, at skifteretten lukker butikken definitivt torsdag.

Foruden Bent Hansen Møbler var Kalejdoskop især forhandler af yngre danske møbelbrands som Hay, &tradition og Normann Copenhagen med flere.

Butikken profilerede sig som uafhængig interiør- og livsstilsbutik med frihed til at håndplukke og sammensætte sit eget, særlige sortiment, og hvor der ikke var  producentkoncepter som shop-in-shops.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08