23948sdkhjf

Nyt regnskab: Nordisk trægigant med markant driftsfremgang

Den norsk-baserede trægigant Moelven har offentliggjort sit 4. kvartalsresultat og dermed et nyt resultat for 2017, hvor koncernens drift var markant bedre end i 2016.

I 2017 tjente Moelven 420 mio. norske kroner, og det er en forbedring på 125 mio. norske kroner.

Koncernchef for Moelven Industrier ASA, Morten Kristiansen, er tilfreds og udtaler i en meddelelse, at resultatforbedringen skyldes en kombination af en mere effektiv drift og gode internationale markedsforhold.

- Driftsindtægterne i fjerde kvartal var betydeligt højere end i den tilsvarende periode året før. Hovedårsagerne er højere priser på industritræ, tilfredsstillende aktivitet inden for byggevarehandlen i Skandinavien samt et højere aktivitetsniveau inden for produktområderne byggemoduler og limtræ, skriver han i en meddelelse.

Han fortæller, at et igangværende program, som skal forbedre driften og strukturere koncernen, fortsætter med uformindsket styrke.

- Programmet har bidraget og vil fortsat bidrage til øget lønsomhed i koncernens underliggende drift. Vi har soliditet og langsigtet likviditetstilgang, som er tilstrækkelig til at kunne udvikle koncernen i henhold til strategiplanen, siger Morten Kristiansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098