23948sdkhjf

Trappeproducent skal sælge ovenlysvinduer for VKR-koncernen

To forskellige producenter, som begge lever af at udnytte loftsrum, går nu sammen i et tæt, strategisk salgssamarbejde i hele Norden.

Det er trappeproducenten Dolle og den VKR-ejede producent af ovenlysvinduer, Altaterra i Ungarn, som nu skal markedsføres med samme sælgerkuffert.

Når Dolles salgsselskab Dolle Nordic også skal sælge ovenlysvinduer, giver man kunderne mulighed for at købe flere beslægtede varer fra én leverandør.

- Vi har set et behov i markedet for at tilbyde én samlet løsning, der skal være simpelt, da vi vil gøre det så nemt som muligt at bestille produkter til loftet hos os. Derfor er det et naturligt næste skridt i vores forretningsudvikling at udvide vores sortiment af produkter i høj kvalitet med forskellige pakkeløsninger i samarbejde med Altaterra, siger Christian Reimer, direktør i Dolle Nordic.

Især Altaterras luksusmærke Dakea har i høj grad erobret markedet for ovenlysvinduer på et professionelt marked. Samarbejdet betyder også, at Dolle vil sælge ovenlysvinduer på såkaldt private label-basis, hvor Altaterra producerer et ovenlysvindue, som slet og ret skal hedde Dolle.

Der skal ansættes

Samarbejdet betyder, at Dolle Nordic i Aalborg, der er et handelsselskab for den tyskejede trappefabrik i nordjyske Frøstrup, skal øge bemandingen og ansætte nye, og allerede i første kvartal af 2018 ansætter Dolle Nordic 2 medarbejdere i Danmark og 5 nye i Sverige, fortæller Christian Reimer.

De første ovenlysvinduer bliver leveret til kunderne i februar.

Altaterra i Ungarn laver med VKR-koncernens egne ord produkter, der er "skræddersyet til kunder, segmenter og kanaler, der er mindre egnede til Velux-varemærket".

VKR Holding startede den ungarske vinduesfabrik i 2001.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125