23948sdkhjf

Topchef headhuntes: Fra nordjysk dørgigant til nordjysk køkkenfabrik

Den nordjyske køkkenproducent JKE Design med base i Jerslev i Vendsyssel har ansat Claus Beier, 46 år, som ny administrerende direktør, skriver JKE Design i dag i en pressemeddelelswe.

Han er hentet hos verdens største dørproducent, Jeld-Wen (kendt i Danmark for Swedoor), hvor han har været administrerende direktør for Jeld-Wen Danmark A/S.

Claus Beier tiltræder den 1. oktober jobbet som administrerende direktør for JKE Design. Han afløser Claus Nørgaard, som skifter til jobbet som direktør i kontraktmøbelafdelingen i LTP Group.

JKE Design er ejet af den svenske koncern Ballingslöv International, og den administrerende direktør for Ballingslövs danske aktiviteter, Lars Bay-Smidt, ser frem til samarbejdet med Claus Beier.

- Med Claus Beier i front, har vi nu fået skabt et stærkt ledelsesmæssigt fundament i JKE Design, som jeg forventer mig rigtig meget af. Strategien frem mod 2020 er på plads, og der er et nyt og stærkt ledelsesteam til at sætte power bag strategien, så vi kan indfri vores ambitiøse vækstmål i JKE Design, skriver Lars Bay-Smidt i meddelelsen.

Claus Beier skal i JKE Design arbejde tæt sammen med det øvrige ledelsesteam: produktionschef Brian Klitgaard, salgschef Jesper Lawcock, økonomichef Lars Hansen og den nytiltrådte marketingdirektør Helle Fyllgraf, som er hentet hos Invita.

"One Company-ånd"

I Ballingslöv-koncernen fremhæver man, at Claus Beier har solide erfaringer med at mobilisere en stærk, såkaldt "One Company-ånd". Og solide erfaringer med at implementere forretningsstrategier, så de virker.

- Gennem de seneste 12 år hos Jeld-Wen har jeg skabt resultater på tværs af landegrænser, og har haft stor fokus på at samle alle dele af organisationen, så medarbejdere og ledere har en klar følelse af én virksomhed. De erfaringer vil jeg bringe videre i arbejdet med JKE Design, som har et stort potentiale, som vi ved hjælp af vores forretningsstrategi skal have forløst i de kommende år. Det glæder jeg mig til at stå i spidsen for, skriver Claus Beier i meddelelsen.

Han bor i Nørhalne kun 20 minutter fra fabrikken i Jerslev, og nærheden til fabrikken ser Claus Beier som en klar fordel.

- Som nordjyde kender jeg jo JKE Design og ved, at det er indbegrebet af godt håndværk og kvalitet. Men desværre er JKE Design brandet ikke så kendt, som det burde være, og det er klart et af målene for fremtiden. JKE Design skal være kendt af alle i hele Danmark, og i Sverige og Norge. Vi skal sørge for, at forbrugerne og erhvervskunder kan kende forskel på kvaliteten på et JKE køkken og vores konkurrenters. Der er ingen tvivl om, at fabrikken i Jerslev kan lave produkter, som er værd at fortælle om, påpeger han.

 

Fakta:

Claus Beier, 46 år, tiltræder d. 1. oktober som ny administrerende direktør i JKE Design.

Kommer fra en stilling som adm. direktør hos Jeld-Wen Danmark A/S, som har varemærket Swedoor

Tidligere europæisk markedschef i B6 Gruppen. 

Privat: Gift med Malene Hyldgaard Beier og sammen har de fem børn i alderen 6 til 17 år. Fritiden bliver flittigt brugt sammen med familie og venner og derudover som formand for sponsorudvalget i Idrætsforeningen Fremad Nørhalne og som aktiv idrætsmand med blandt andet maratonløb, ski, snowboard og mountainbike.  

Fakta om JKE Design:

JKE Design blev etableret i 1970. Dengang under navnet Jerslev Byggeindustri, som snart kom til at satse udelukkende på køkkenproduktion. Virksomheden ligger stadig i Jerslev og beskæftiger i dag ca. 100 ansatte og råder over 10.000 kvadratmeter fabrik.

JKE Design har siden år 2000 været en del af den svenskejede Ballingslöv International koncern.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109