23948sdkhjf

Dansk produktionspartner åbner mexicansk møbelfabrik

Danskejede LTP Group vil med åbningen af en ny mexicansk fabrik bringe kunderne tættere på verdens største møbelmarked. Fra næste år vil selskabet nemlig kunne tilbyde kunderne kortere lead times og dermed en lettere adgang til de nordamerikanske møbelkøbere. 

 – Vores erfaring fra møbelindustrien viser, at Nordamerika er et meget attraktivt marked. De fleste virksomheder kan, kort efter at være trådt ind på markedet, øge deres totale indtjening med 25-50 pct., siger Benedikte Viberg, Chief Commerciel Officer i LTP Furniture.

Målet er at selskabet gennem sin partnerskabsmodel vil supportere eksisterende såvel som nye kunder, der ønsker at få lokalt aftryk i USA og Canada, hvilket blandt andet omfatter, at LTP håndterer alle import- og komponentprocedurer, og i videst muligt omfang er det planen at source komponenter lokalt i Mexico.

Med lokal produktion og sourcing kan europæiske kunder reducerer den vigtige lead time markant. Ifølge LTP ligger transittiden fra Europa til USA på 30-35 dage, men med produktionen i Mexico kan den reduceres til bare 2-3 dage.

 –  Saltillo er derfor en perfekt logistik-hub, da der kun er 8 timers kørsel til grænsen mellem Mexico og USA, skriver LTP Group i en pressemeddelelse.

Åbning fejret med mariachi-band

Den store åbning af Mexico-faciliteterne fandt sted i november, efter kontrakten med Amistad Industrial Park i Ramos Arizpe, Saltillo, blev underskrevet. Det er selskabets første fabrik uden for Europa, og åbningen blev fejret med et vaskeægte mariachi-band

 – Vi er meget spændte på at annoncere den store åbning af vores nye lokation i Mexico, som sætter LTP Group på verdenskortet i Nordamerika, Europa og Asien, fortæller Henrik Olsson, adm. direktør for LTP Furniture.

4.000 kvadratmeter vil blive taget i brug, når produktionen starter op i 2022. Derudover findes der ekstra 3.000 kvadratmeter produktionsområde, der står klar til omgående ekspansion. Udover fabrikken i Mexico, har LTP Group privatejede fabrikker i Litauen, Hviderusland, Ukraine og Vietnam.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.113