23948sdkhjf

Morten Østergaard forlader direktørpost hos møbelproducent

Efter 8 år fratræder Morten Østergaard som adm. direktør for LTP Group, der med hovedsæde i København er produktionspartner for en lang række europæiske brands i tøj- og møbelindustrien med fabrikker i Litauen, Hviderusland, Ukraine og Vietnam.

– Jeg har i 8 år brugt de fleste af mine vågne timer på LTP. Nu har jeg besluttet at skabe rum for nye retninger. Både for LTP og mig personligt. Vi har et nyt stærkt hold klar, som har kompetencerne til at tage LTP til næste niveau. Vores ambition er at være den globalt foretrukne partner for kunderne i vores industrier, forklarer Morten Østergaard om baggrunden for skiftet.

En ny tremandsdirektion får nu opgaven med at videreføre selskabets vækststrategier: Camilla Deichmann, Henrik Holmgaard Olsson og Jeannett Hvidkjær udgør den nye direktion, som fremover skal lede virksomhedens 2 divisioner, 9 fabrikker og ca. 2000 medarbejdere.

– Vi har vidst et stykke tid at dette skifte skulle ske, og vi har forberedt os godt. Det er et dygtigt nyt hold som tager stafetten videre. LTP har udviklet sig stærkt de seneste år, og har fortsat et stort potentiale, som den nye ledelse er sat i spidsen for at forløse, fortæller selskabets bestyrelsesformand Jan Jakobsen.

LTP Group har de seneste syv år tredoblet sin omsætning som i 2019 nåede rekordniveauet på 726 mio. kr. med et resultat før skat på 70 mio.

– Vi har opnået rigtig flotte resultater de seneste år. Vores rutinerede hold har arbejdet benhårdt for at vinde kundernes tillid, og det er blevet belønnet med stærk vækst. Vores position er solid både finansielt og i markedet. Vi er i dag udviklings- og produktionspartner for ca. 100 stærke brands indenfor sport/outdoorbeklædning, sustainable fashion samt design- og kontraktmøbelindustrien. Alt skabt i kraft af den kultur vi har bygget LTP op omkring. Virksomheden er udviklingsorienteret og modstandsdygtig, hvilket vi har haft stor nytte af i år, hvor Covid-19 gjorde markedsvilkårene vanskelige, lyder det fra den afgående direktør.

Morten Østergaard fortsætter som medlem af bestyrelsen, og er fortsat medejer af virksomheden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093