23948sdkhjf

Underleverandør skruer op for varmkant-produktion

Efter en indkøringsperiode af nyt maskineri er ROLLTECH nu klar til at skrue op for volumen på produktionen af varmkanter. Samtidig planlægger man installering af endnu en produktionslinie sidst på sommeren.
Hos leverandør til isolerglasindustrien ROLLTECH i Hjørring fik man i februar måned installeret en ny produktionslinie til fremstilling af varmkanter i et rustfrit materiale, den såkaldte "CHROMATECH ultra".

Nu er man klar til at skrue op for volumen og installering af endnu en linie senere på sommeren.

CHROMATECH ultra – Hvad er det?
CHROMATECH ultra er en rustfri profil med en top af polycarbonat. Dermed kombineres det bedste fra de kendte og gennemprøvede rustfri stål-afstandsprofiler med det optimale isolerende plastmateriale.

Den stabile afstandsprofil er 100% gastæt, nem at bøje og kan indeholde en stor mængde tørstof til sikring af lang levetid på vinduet.

Produktionen af varmkanter øges mere og mere
Indledningsvist rækker produktionskapaciteten på ROLLTECHs nye anlæg til at forsyne godt 100.000 boliger med energivenlige vinduer om året, men kapaciteten vil snart være fordoblet.

- Vi har haft en indkøringsperiode på nogle måneder, men er nu klar til skrue op for volumen på produktionen, og så planlægger vi at installere endnu et anlæg til fremstilling af varmkanten til august, fortæller adm. direktør Lars Knudsen til Wood Supply, og han fortsætter:

- Men vi tror på produktet og er villige til at tage chancer og investerer i fremtidens teknologier. Den samlede volumen i vinduesbranchen er faldende, men på lige netop vores varmkanter er den stigende.

Både design og produkt er patenteret, og ROLLTECH forventer at kunne sælge produktet i hele verden.

Varm-kanten og klimaproblemerne
Årsagen til at varmkanten i det særlige materiale er så populær er, at den lever op til de strengeste krav til energivenlige vinduer og bidrager til reduceret CO2-udledning, lavere varmeregninger og mindre kondens på indersiden af termoruden.

ROLLTECH eksporterer mere end 90% af produktionen, primært til Nordeuropa, men for eksempel Asien, Australien og USA er alle markeder i vækst for Hjørring-virksomhedens produkter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096