23948sdkhjf

Produktnyhed: Langbordet BUK BUK er langt.....

Grundtanken med BUKBUK er familiens liv omkring det lange bord - derfor er BUKBUK bordet som udgangspunkt 3,5 meter langt! Designet er uhøjtideligt og tænkt ud fra devisen “der er plads til alle”. Spisning, lektielæsning, en laptop - og når familien vokser med børn og venner der støder til, er der altid plads til en til......
Designet af BUKBUK Bordet opstod under renovering af en privat villa, hvor tegnestuen VE2 i Århus fik til opgave at skabe sammenhæng i familiens nye 50 m2 store køkken/alrum. Resultatet blev det lange bord der favner alle rummets funktioner fra køkkenet over brændeovnen og ud til have og husets andre rum. Bordet blev husets centrum og har skuldre til at bære det. BUKBUK blev leveret og rygtet spredte sig, så bordet idag er leveret til adskillige villaer og virksomheder.

Bordet udføres altid i 30mm massivtræ, som udgangspunkt amerikansk eg. Materialevalget gør bordet uopslideligt, og hak og skrammer bliver til den patina, der vidner om et langt liv som familiens daglige centrum.

Designet og produceret efter behov
BUKBUK bordet er designet af Arkitekt MDD Morten Lauritzen fra tegnestuen VE2. Bordet tegnes på bestilling og tilpasses, i dimensioner og materialer, de forhold det skal fungere under. Hvert bord er nummereret og unikt.

BUKBUK produceres hos INVENTAR-SNEDKEREN i Viborg - hvor kvalitet og håndværk er kærneværdier. Når bordet er færdigt, leveres og opstilles det af snedkeren personligt. Herved følges produktet helt fra tegning til det hjem, hvor det skal danne centrum for familien.

Bordet kan leveres hvidolieret eller sæbebehandlet efter ønske. Oliebehandlingen giver en resistent overflade som holder egetræet lyst. Sæbebehandlingen kræver lidt mere pleje men bordet fremstår mere mat og med årene får egetræet en flot drivtømmer-grå overflade.

Designet er også blevet udfordret i forskellige materialevarianter. Bordplade i røget eg med sort understel eller den “frække” i gul højglans lak fra top til tå..... Mulighederne er mange og kan udforskes i en dialog mellem kunden og VE2.

BUKBUK Bænken
Ud fra en konkret opgave, opstod behovet for en bænk til bordet. Den uformelle og hurtige måde at sidde på egner sig rigtig godt til livet omkring langbordet - BUKBUK Bænken blev en realitet. De to møbler er skabt til hinanden og skaber et præcist og levende udtryk. BUKBUK Bænken har dog vist sig også at kunne klare sig fint alene - f.eks. som bænk i entreen eller soveværelset.

Kilde: VE2 - www.VE2.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078