23948sdkhjf

Kontormøbelcenter åbner i københavnske konkurslokaler

Da kontorvirksomheden Hass & Berg krakkede i efteråret 2016, slukkedes lysene i butikslokalerne på adressen Gl. Køge Landevej 57.

Nu tændes igen, når de Inventarland flytter ind og holder åbningsdag tirsdag.

Inventarland, som har showrooms i Odense og Slagelse, har tidligere drevet hele 10 af slagsen på landsplan og lukkede senest 3 udstillingscentre i 2012.

- Hvad der er sket i mellemtiden? Jeg er nok blevet klogere, siger Carsten Nissen til Wood Supply, indehaver af Inventarland.

Som i årenes løb har satset især på nethandel for at dække landet.

- Man lærer hele tiden noget. Når man har taget nogle skridt den ene vej, kan man senere opdage, at det er en god idé at gå den anden vej igen. Jeg tror, vi er nødt til at være tætte på kunderne, og nu kommer vi tæt på de rigtig mange kunder, vi har i Storkøbenhavn, siger han.

Inventarlands strategi på markedet er, at gøre sig attraktiv med at være hurtig på både levering, reklamation og service. Og skarp på prisen. Det har ikke nødvendigvis noget med butiksåbningen at gøre. Og alligevel lidt, mener Carsten Nissen.

- Det handler om service over for kunderne. Hvis de gerne vil foretage en større investering i næste uge, så vil de gerne have mulighed for at se og røre ved møblerne. Føle ergonomien i stolene og se kvaliteten i bordene. Fordi vi køber direkte fra fabrikker i hele verden til et meget lavt prisniveau, så vil kunderne også gerne se, at vi kan levere samme kvalitet, som man betaler mere for andre steder, siger han.

Én varekategori, som ikke laves i udlandet, er alle træmøbler, som laves hos Fumac i Vinderup. Men dansk produktion kan godt konkurrere på pris, mener Carsten Nissen.

- Vi synes, de er enormt skarpe og hurtige, og derfor passer de til os. Og så siger vi, at det er jyske priser. Det betyder for os, at man ikke betaler for andet end god kvalitet. Man betaler for den rene vare og ikke for tillægsord. Her i København kan man jo nemt blive taget i skægget.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079