23948sdkhjf

Ung designvirksomhed opruster med direktør

Med storsælgende lamper og møbler som afsæt vil den unge danske designvirksomhed Please Wait to be Seated tredoble sin omsætning i løbet af en kort årrække. Til at hjælpe denne ambition på vej udvides ejerkredsen med ny administrerende direktør.

For tre år siden startede den tidligere fotograf Thomas Ibsen firmaet Please Wait to be Seated med ambitionen om et arbejdsliv fyldt med godt design. Initiativet startede som et agentur, der repræsenterede møbeldesign fra den tyske arkitekt Egon Eiermann, men hen over de seneste år er der kommet flere egenproducerede møbler og belysningsprodukter til. Disse udvikles i tæt samarbejde med yngre danske og internationale designere som engelske Faye Toogood og hollandske Os&Oos.

- Sortimentet er nøje udvalgt og har tydeligvis sit eget unikke udtryk. Vi vil producere nyklassikere i høj kvalitet, der kan gå i arv. Intet mindre. Det har førende internationale livstilsmagasiner fået færden af, hvilket har resulteret i stor opmærksomhed omkring virksomhedens nye designs. Det har medført adskillige nomineringer til danske og udenlandske designpriser samt givet efterspørgslen medvind. Det fantastiske momentum giver mulighed for at skalere vores forretningskoncept og trykke på speederen, siger firmaets stifter Thomas Ibsen.

Således er Please Wait to be Seated netop omdannet til et aktieselskab, hvorved yderligere kapital er tilført og ejerkredsen er udvidet med en ny administrerende direktør.

I september måned 2016 er Peter Mahler Sørensen således tiltrådt som ny adm. direktør og medejer. Peter er tidligere adm. direktør og medejer af Engelbrechts Furniture - og har igennem mere end et årti arbejdet med ledelsesrådgivning, branding og kommunikation for Brandhouse.

Thomas og Peter har mødt hinanden i forbindelse med fotograferingen til en større reklamekampagne for et stort interiørbrand tilbage i 2006. Den fælles interesse for design, har nu bragt dem sammen som partnere i Please Wait to be Seated. Thomas vil fremover fokusere på at videreudvikle firmaets designkollektion og brand.

- Vi har store ambitioner og mener, at vi har vores berettigelse på en lang række europæiske og oversøiske markeder. Et arbejde vi nu vil kaste os over i en meget struktureret form, siger slutter Peter Mahler Sørensen.

Please Wait to be Seated er hjemhørende på adressen Frederiksgade 1 ved Marmorkirken i København, hvor man deler opgang med en stribe andre designbrands, som har showrooms og kontorer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078