23948sdkhjf

Produktnyhed: Egetræsgulv med struktur i overfladen

Nyt ’slidt’ plankegulv fra Timberman har fået det bløde ved i træets overflade børstet væk, så årerne træder frem og får dybde.
Intet gulv er så smukt som et gammelt egetræsgulv, hvor det bløde ved efterhånden er slidt væk, så årerne træder tydeligere frem og giver dybde og struktur i overfladen.

Et sådant’gammelt’ og ’slidt’ egetræsgulv er nu en frisk nyhed fra Timberman i Hadsund.

Gulvet hedder ”Timberman Slotsplank Eg Børstet” og er helt unikt ved, at overfladen er børstet med en speciel teknik, så det øverste bløde ved mellem årerne i træet er fjernet. Gulvet får herved det samme smukke udseende og den samme fascinerende overfladestruktur som et gammelt egetræsgulv.

Efter børstningen er gulvet overfladebehandlet med en stærk matlak, der bevarer træets naturlige udseende og samtidig giver gulvet en meget slidstærk og rengøringsvenlig overflade.

Plankerne er opbygget af tre lag lamellimet massivt træ og er derfor meget formstabile. Gulvet er kun 14 mm tykt og kan på grund af den lille konstruktionshøjde let og hurtigt lægges svømmende på stort set ethvert plant underlag - såvel til nybyggeri som til renoveringsopgaver.

Læs mere på www.timberman.dk

Kilde: Timberman

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078