23948sdkhjf

Produktnyhed: Nye køkkener med Copenhagen i front og London i centrum

Inspireret af Copenhagen som frontløber og London som metropol har Bigaconcept forenet klassisk dansk design med tidens avantgarde.
Det nye køkkenunivers tager afsæt i storbyernes personlighed og fællestræk - med London som eksponent for det uprøvede og dristige og med Copenhagen som fortaler for klassisk stil og moderne strømning.

Mikset og integrationen af forskellige tidsperioder, kulturer og materialer er designet til det moderne menneske. Copenhagen og London flytter grænser, og inviterer til sammenhold, aktivitet og kreativitet i køkkenet.

London
Trenden i London er højglans. Her har elementerne fået en Acrilux-belægning, der giver en exceptionel dybdevirkning. Under Londons overflade er der masser af liv og bevægelse, mens der på overfladen hviler ro og balance.

London fås i varianterne black, anthracite metallic og orange. Alle varianter afspejler tidens trends og reflekterer moderne livsstil. Ønsker man et køkken med endnu mere kant er løsningen London edge, der skiller sig ud med sine eksklusive aluminiumskanter.

Copenhagen
Copenhagen alu-x appellerer til feinschmeckeren. Designerne hos Bigaconcept har givet det tidløse danske design et add-on i form af aluminiums-lameller - eksklusivt og grebsfrit, så de horisontale linjer ikke brydes.

Kombinationen af det klassiske danske lameldesign og det ekstravagante materialevalg er en fornyelse indenfor moderne dansk køkkendesign. Aluminium blev isoleret første gang i 1825 af danske H.C. Ørsted, så også på den front kan man tale om dansk anstrøg.

Læs mere på www.bigaconcept.dk

Kilde: Bigaconcept

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062