23948sdkhjf

Stor fleksibilitet og høj præcision med ny teknologi på SCM kehlere

Superset NT er en af modellerne i SCMs nye NT-linie indenfor kehlemaskiner. Superset-modellen er udviklet til at yde en ekstrem høj effektivitet i forhold til de krav, kunderne stiller: Fleksibilitet, nyeste teknologi og maksimal ydelse samtidig med, at investeringen er begrænset.
Superset NT er ergonomisk, og linien har et nyt design, der understøtter en god ergonomi og en forbedret styring af maskinen. Alle styrefunktionerne er placeret således, at indstilling af maskinene kan ske nemmest og hurtigst muligt.

Superset NTs fleksibilitet sikres med HSKoptagelse, der har været standard på CNC-bearbejdningscentrene fra SCM i mange år. HSK-teknologien inden for værktøjsspindel og –patroner formindsker maskinens stop og forbedrer de færdige produkters kvalitet med absolut hurtigt og sikkert værktøjsskift.

Ved mange små serier sparer det både tid og penge. HSK teknologi sikrer, at værktøjet altid er korrekt placeret, så man opnår stor præcision. Teknologien kan anvendes til alle typer værktøj, både engangsknive og knive, som kan slibes (faste eller udskiftelige).

SCM Superset NT er udstyret med helt moderne teknologi i form af Mobile 10 – en ny generation af bærbare touch-skærme, som gør det muligt at forenkle maskinprogrammeringen og dermed minimere risikoen for at lave fejl, når man programmerer. Samtidig kan indstillingerne på spindlerne gemmes i styringen. Når de skal genbruges, finder styringen selv indstillingerne frem og viser med rød grafik på skærmen, hvilke spindler, der skal justeres. Herefter er det nemt og hurtigt at dreje på justeringshåndtagene, til skærmen skifter til grøn grafik og dermed viser, at nu er indstillingen korrekt. Mobile 10 er derfor et system, der er særdeles velegnet til produktioner, hvor der er mange variationer i de emner, der skal bearbejdes.

Der kan naturligvis overføres data elektronisk til Superset NT – endda både via USB og RS232 link.

Kilde: LindLarsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.073