23948sdkhjf

Naturens Parlament - en udstilling, der tager stilling

Årets sommerudstilling på Bornholms Kunstmuseum, ”Naturens Parlament”, viser værker af kunsthåndværkeren og møbelarkitekten, Tyge Axel Holm, og modefotografen René Dupont. Det er en udstilling, som hylder naturen – og langsomheden. Til udstillingen har Tyge Axel Holm fremstillet et bord, der er 5,5 meter i diameter.
Bornholms Kunstmuseum viser udstillingen ”Naturens Parlament” fra 22. juni til 31. august 2008. Et sanseligt og eksklusivt møde mellem kunsthåndværk og fotografi, mellem medier og materialer, mellem fine genstande og store digitale formater.

Årets sommerudstilling på Bornholms Kunstmuseum, ”Naturens Parlament”, viser værker af kunsthåndværkeren og møbelarkitekten, Tyge Axel Holm, og modefotografen René Dupont. Det er en udstilling, som hylder naturen – og langsomheden.

Tyge Axel Holm er født i 1953 i Hellerup, men bor i dag på Bornholm. Han er uddannet fra Skolen for Brugskunst 1972-76 og er blandt andet medlem af Danske Kunsthåndværkere. Tyge Axel Holm har en lang række af udstillinger bag sig og har modtaget flere legater, senest Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendium i 2005.

Han arbejder som en billedhugger med brugsting, og lader æstetik og funktion forene sig på smukkeste vis i sine yderst gennem-arbejdede og detaljerige smykkeskrin, drejede skåle, smykker og møbler i træ. Her iblandt det 5,5 meter runde bord, ”The Parlament of Nature”, der er lavet specielt til udstillingen på Bornholms Kunstmuseum.

René Dupont er født i 1962 i Aalborg, men bosat i Los Angeles.

Udstillingen vises i perioden 22. juni til 31. august 2008, man – søn kl. 10-17.

Kilde: Bornholm Kunstmuseum

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093