23948sdkhjf

Herning Massivtræ flyttede for at vokse

Fra 3500 "bøvlede kvadratmeter" til 5000 gode kvadratmeter, fortæller den midtjyske bordpladeproducent.
Herning Massivtræ ser markant lysere på tilværelsen efter en flytning, som den midtjyske fabrik foretog sidste sommer.

185 fyldte lastbiler har flyttet hele fabrikken fra en adresse i det vestlige Herning til en anden i samme kvarter. Det har giver højere til loftet, mere overskuelighed og plads til at vokse, fortæller Morten Grønvald fra Herning Massivtræ.

De nye lokaler på Cedervej 6 har også betydet noget mentalt for virksomheden, som især laver bordplader og andre emner af alskens træsorter.

- Vi får meget lys ind udefra nu, og det kan vi mærke på folk på gulvet og på kontoret. Qua vi har lysere og behageligere omgivelser, har det givet en positiv effekt på stemningen og ånden, siger han til Wood Supply.

Kvadratmeterantallet er vokset fra cirka 3500 til 5000, men ifølge Morten Grønvald, så føles det som endnu mere.

- Før havde til 3500 bøvlede kvadratmeter. Nu er alle kvadratmeter fuldt ud brugbare, nævner han.

Dermed har Herning Massivtræ også fået plads til at vokse, og det er netop det, som virksomheden gerne vil. Morten Grønvald fortæller, at man er inde i en god udvikling med øget aktivitet.

- Procenterne er noget, vi holder internt, men vi har forhandlet nye kontrakter, som vi tror på, snart falder på plads. Der er mange på eksportmarkedet, som efterspørger kvalitet og kvalitetsstyring, siger han.

- Man kan godt finde billigere varer andre steder, men folk går op i tryghed. De penge, man kan spare, er småpenge, hvis man skal udskifte alle bordplader i en større byggesag.

Lige nu er der én ulempe ved flytningen: Facaden er meget trist og nedslidt, synes Herning Massivtræ selv.

- Men vi har lagt ressourcerne i at renovere den indvendigt, for det er indvendigt, at det behøver at se rigtigt ud. Så sætter vi tæring efter næring og renoverer udvendigt i næste omgang, siger Morten Grønvald.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095