23948sdkhjf

Design-ildsjæl bliver Årets Ejerleder på Fyn

Brian Djernes, der er ejerleder af designfirmaet Cane-line A/S, er netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2015 på Fyn.
Prisen blev overrakt ved en velbesøgt kåring på TreFor Park i Odense, hvor virksomhedsledere fra Fyn var med til at hylde en dygtig ejerleder, der med fokus på særligt medarbejderudvikling og innovation har skabt en unik væksthistorie.

Brian Djernes står i spidsen som ejerleder af Cane-line, der er et dansk designfirma med 25 års erfaring inden for udvikling og produktion af havemøbler og indendørs møbler. Virksomheden, der ligger i Rynkeby, har opnået betydelig succes med sit fokus på at skabe møbler med høj komfort og af en unik kvalitet, og produktionen foregår med respekt for mennesker samt med fokus på innovation og produktudvikling. Denne tilgang sikrede Brian Djernes titlen som Årets Ejerleder på Fyn.

- Vi har i år mødt et meget stærkt felt af ejerledere, der hver især har formået at skabe vækst og succes i kraft af et målrettet fokus på talent og kompetenceudvikling. Det er derfor en særlig ære at overrække prisen til Brian Djernes fra Cane-line, fortæller partner Mikael Johansen fra PwC i Odense, og fortsætter:

- Med et stærkt vækstfokus, hvor innovation, produktudvikling og medarbejdere er de centrale omdrejningspunkter, har Brian allerede skabt betydelig succes. Det bliver spændende at følge ham videre i finalen, hvor han skal dyste mod de øvrige seks regionsvindere ved landskåringen.

Fra sælger til ejerleder
Brian Djernes kommer fra en købmandsfamilie, hvor han startede sin karriere, indtil han fik job hos Cane-line i 1992 som sælger. I slutningen af 1990’erne køber han sig som 27-årig ind i virksomheden og ligger grundstenen til Cane-line som high-end brand. Brian tilbyder blandt andet sine medarbejdere stor selvstændighed i jobbet, fleksibilitet og en udfordrende hverdag. Dermed lykkes det at fastholde og motivere medarbejdere og talenter i virksomheden, hvilket er afgørende for Cane-lines succes og vækst.

- De ejerledede virksomheder udgør rygraden af dansk erhvervsliv. De dygtigste ejerledere arbejder målrettet med strategi, talent og medarbejderudvikling samt innovation – og de er åbne for nye initiativer. Alt dette er Brian Djernes et fantastisk eksempel på, siger områdedirektør Jens Østergaard fra Nykredit. Han fortsætter:

- Med et stærkt fokus på innovation, miljø og en dybdegående viden om, hvordan man motiverer og udvikler sine medarbejdere, formår Brian Djernes at skabe en virksomhed med stor succes.

Hos Dansk Erhverv ser man dette års vinder på Fyn som et fantastisk eksempel på, at et stærkt fokus på at tiltrække og udvikle talent lønner sig.

- Ejerledere skaber succes i spændingsfeltet mellem forretning og passion. Dette helt særlige engagement skaber nogle unikke muligheder for at udvikle forretningen, men det er ikke givet, at en ejerleder formår at formidle passionen, så det folder medarbejdernes talent og kompetencer ud. Når det sker, ser vi inspirerende væksteventyr, og det er præcis det, som Danmark har brug for, siger Sigurd Schou Madsen, politisk konsulent i Dansk Erhverv.

De øvrige nominerede på Fyn var Anders Borring fra Scangrip i Svendborg og Jesper Refning fra Daxiomatic i Odense.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111