23948sdkhjf

Møbelvirksomheder bygger nyt: Vi er fyldt til bristepunktet

I Rynkeby på Fyn er entreprenørmaskinerne i fuld gang med at skabe ekstra plads til søstervirksomhederne Cane-Line og Sika Design, der er vokset ud af de eksisterende rammer. 

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Og faktisk er der hele to byggeprojekter i gang på matriklen. Dels opføres et 850 kvm stort nyt showroom, dels en ny lagerbygning på 5000 kvm da fyldte møbelcontainere i øjeblikket hober sig op i de nuværende lagerfaciliteter.

– Vi har et stærkt øget aktivitetsniveau. Vi har vokset meget i 2020 og 2021 og håber også, at vi kommer til vokse pænt meget i år. Vi har fuld fart på, og derfor kan vi overhovedet ikke være i de nuværende rammer. Vi er fyldt til bristepunktet og har problemer med at operere i det lige nu, siger Brian Djernes, adm. direktør i Cane-Line og majoritetsindehaver i Sikane A/S, der står bag de to møbelvirksomheder.

Efter udvidelsen får Cane-Line og Sika Design i alt 20.000 kvm at folde sig ud på. Ifølge direktøren løber den samlede investering op i 35-40 mio. kr.

Sikane A/S har endnu ikke offentliggjort årsregnskab for 2021, men koncernen kom ud af 2020 med et resultat på 105 mio. kr. før skat og en egenkapital på 294 mio. kr. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156