23948sdkhjf

Møbelproducent køber leverandør

Den fynske møbelproducent Cane-Line har været på opkøb i egen forsyningskæde.

Målet er den danskejede fabrik Bee-Com UAB, der har til huse i Litauen, og som man hos Cane-Line kender særdeles godt. I 40 år har fabrikken leveret hynder og puder til møbelvirksomheden, der igennem de seneste år har været Bee-Com UAB’s største kunde, og for ejerleder Steen Lynggaard var det således en helt oplagt at kigge mod Fyn, da salgstankerne meldte sig.

– Da jeg tog beslutningen om at sælge Bee-Com UAB, var det et naturligt skridt for mig, at det blev til Cane-Line grundet vores mangeårige og positive samarbejde. Jeg ønskede en ny ejer, som jeg kendte kvaliteten af, og som kunne føre forretningen progressivt videre, fortæller Sten Lynggaard i en pressemeddelelse.

Han har siden 1999 ejet fabrikken, som han overtog efter sin far Svend Aage Lynggaard, der fire år forinden havde valgt at flytte produktionen fra Tinglev til Litauen.

Passer i strategien

Også for Cane-Line har beslutningen om opkøbet været et naturligt skridt. Ifølge møbelproducenten passer tilføjelsen godt ind i den langsigtede strategi om at tilbyde en fuld produktpalet til både udendørs og indendørs, og med den nye fabrik bliver virksomheden i stand til at levere skræddersyede puder, hynder og polstring med kort leveringstid.

– Vi er meget glade for købet af dette 40 år gamle partnerskab, og vil gerne takke Steen, hans familie og hans team for et langt og positivt samarbejde, lyder det fra Brian Djernes, ejerleder hos Cane-Line.

Han fortæller, at Cane-Line nu går i gang med at lede efter en lokal produktionschef til fabrikken, der desuden får navnet Cane-Line Lithuania UAB, men ellers indvarsler det nye ejerskab i første omgang ikke nogen revolution for de ansattes hverdag.

– Det er vores hensigt at fortsætte business as usual, og vi ser meget frem til at være ejer og leverandør af denne del af forretningen i vores designvirksomhed, samt at kunne udvikle Bee-Com UAB yderligere i fremtiden, fastslår Brian Djernes.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094