23948sdkhjf

Fynsk møbelproducent er dansk mester i vækst: Nu skal Brian dyste i Monaco

Cane-line og ejerleder Brian Djernes har to gange vundet den regionale konkurrence på Fyn i vækstmesterskaberne EY Entrepreneur Of the Year. Nu er de klatret helt til tops og kan kalde sig den danske vinder af vækstkonkurrencen

Det skete, da de bedste danske vækstskabere blev hyldet ved et stort show i Lokomotivværkstedet i København torsdag aften.

Cane-line har eksisteret i mere end 30 år og er mest kendt for deres high end-havemøbler. De laver dog også indendørsmøbler og har oplevet en kontinuerlig vækst både hjemme og ude. Og det er blandt andet det, der har imponeret juryen, fortæller juryformand Lars Fløe Nielsen.

– Cane-line har været med til at sætte dansk design på verdenskortet. De har præsteret at blive ledende på flere markeder internationalt – noget, der er særdeles flot, når man ved, hvor meget konkurrence, der præger området. Og så har virksomheden et stort og kontinuerligt fokus på bæredygtighed. Både når det kommer til arbejdsforhold ude i verden og energiforbrug internt i virksomheden, siger han.

Derudover har indehaver Brian Djernes også gjort et særligt indtryk på juryen:

– Både den regionale og senest den nationale jury har bemærket, at Brian Djernes er entrepreneur helt ind i sjælen og en helt ekstraordinær personlighed. Nu kommer turen til den internationale jury i Monaco, og her er jeg ikke i tvivl om, at Cane-line og særligt Brian Djernes også kan imponere og være gode repræsentanter for dansk entrepreneurskab, siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

Kåringen som EY World Entrepeneur of The Year finder sted i Monaco d. 8.-10. juni.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063