23948sdkhjf

Inwido køber op i England

Tredje kvartal blev det hidtil bedste for Inwido-koncernen, som samtidig opruster med køb af britisk konkurrent.
Tirsdag blev det offentliggjort, at Inwido planlægger at lukke to fabrikker i henholdsvis Danmark og Sverige , men det var ikke dagens eneste store nyhed fra den svenskejede vindueskoncern.

Sideløbende med omstruktureringen i Norden har Inwido således købt Jack Brunsdon & Son med 50 ansatte og syv showrooms i London.

- Overtagelsen af Jack Brunsdon & Son, med en årlig omsætning på omkring 100 millioner svenske kroner, vil med omgående virkning næsten fordoble vores aktiviteter i Storbritannien, siger CEO Håkan Jeppsson og pointerer, at investeringen åbner helt nye muligheder på det attraktive britiske marked.

- Jack Brunsdon tilfører en ekspertise, som vi ikke råder over i forvejen. Endvidere er der væsentlige synergieffekter at hente, idet de ikke har egen produktion, siger Håkan Jeppsson.

Inwidos koncernchef kunne ved samme lejlighed offentliggøre regnskabet for årets tredje kvartal, der viser en vækst i omsætningen på to procent og en i stigning i ordreindgangen på 13 procent. Resultatet før skat er 168,7 millioner svenske kroner mod 137,9 millioner i samme kvartal sidste år.

- Dette er det bedste kvartalsresultat for Inwido nogensinde. Vi har gjort det godt i år, både med hensyn til vækst og indtjening, og tredje kvartal understreger dette, siger Håkan Jeppsson.

Samlet set har Inwido i perioden januar-september 2015 øget sin omsætning med fire procent til 3.750 millioner svenske kroner, øget ordreindgangen med fem procent og mere end tredoblet resultatet (EBITA) fra 109,6 til 367,6 millioner svenske kroner.

Link til Inwidos rapport for 3. kvartal 2015
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078