23948sdkhjf

Inwido vil lukke dansk fabrik

Der indledes forhandlinger om en sammenlægning af Frovin og KPK.
Inwido-koncernen har i dag – i forbindelse med offentliggørelse af regnskab for årets tredje kvartal – meldt ud, at der indledes forhandlinger om sammenlægning af produktionsenhederne Frovin Vinduer og Døre i Ugerløse og KPK Døre og Vinduer i Nykøbing Mors.

- Vi kigger løbende på vores totale kapacitet og muligheder for effektiviseringer. Det gælder ikke mindst inden for industrisegmentet, hvor priskonkurrencen er meget høj. I den forbindelse undersøger vi, om det giver mening at sammenlægge de to produktionsenheder, siger administrerende direktør i Inwido Denmark, Mads Storgaard Mehlsen.

Der er endnu ikke truffet en endelig beslutning, men Inwido-ledelsen lægger op til, at produktionen hos Frovin i Ugerløse på Nordvestsjælland flyttes til KPK’s fabrik i Nykøbing Mors.

- Frovin Døre og Vinduer har produceret vinduer og døre i Ugerløse siden midten af 1970’erne, og faciliteterne her lever ikke længere op til den standard, som vi skal have hos vores produktionsenheder. Derfor står valget mellem at renovere eller at flytte, siger Mads Storgaard Mehlsen.

Udover produktionen i Ugerløse planlægger Inwido at flytte produktionen i svenske Bjurträsk og omstrukturere salgsorganisationen i Finland.

Det vil koste omkring 100 millioner svenske kroner at føre planen ud i livet. Til gengæld forventer Inwido at opnå en årlig besparelse på 50-60 millioner svenske kroner fra og med 2017.

Inwido vil i den kommende tid træffe endelig beslutning om sammenlægningen. Det ligger dog fast, at alle brands i Inwido Denmark fortsætter uændret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094