23948sdkhjf

BARTO overtager stålaktiviteterne i Forchromnings Industrien

BARTO koncernens datterselskab BARTO Nakskov A/S har per 1. maj 2008 overtaget stålaktiviteterne i Forchromnings Industrien Aps, der har specialiseret sig i stålarbejde rettet mod førende virksomheder i den danske møbelindustri.
Forchromnings Industrien Aps, som i 2007 havde en omsætning på ca. 25 mio. kr., er beliggende i Maribo og er specialiseret i stålarbejde rettet mod de førende virksomheder i den danske møbelindustri.

I forbindelse med overtagelsen flytter Forchromnings Industrien Aps’ produktion og medar-bejdere til Nakskov. De tilbageværende forchromningsaktiviteter fortsætter uændret i Maribo.

Direktør Søren Sloth Jensen, Forchromnings Industrien Aps tiltræder som markedschef i BARTO Nakskov A/S, mens direktør Klaus Bille fortsat vil lede forchromningsaktiviteterne i Maribo.

- Underleverandørerne i metalindustrien står foran et betydeligt teknologiskifte i de kommende år. Vi har en stærk platform og en gunstig markedsposition, som vi sammen med BARTO kan udvikle yderligere til gavn for vore kunder, siger Søren Sloth Jensen.

- Forchromnings Industrien er en spændende og meget attraktiv virksomhed, hvor ledelsen har bevist, at de er i stand til at generere organisk lønsom vækst og skabe nogle stærke kun-derelationer. Vi overtager derfor en stærk virksomhed i et segment med gode muligheder for vækst, siger administrerende direktør hos BARTO A/S, Torkel Olrik.

Kilde: BARTO Nakskov A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064