23948sdkhjf

Krone-vinduer i ti etager ved Limfjorden

Den nordjyske vinduesfabrik har vundet ordren på vinduer til boligbyggeriet Plaza i Aalborg.
Ved Limfjordsbroen i Aalborg er HP Byg netop nu i gang med at opføre et 10 etager højt boligbyggeri, og det nordjyske byggefirma har valgt Krone Vinduer som leverandør af vinduer til projektet.

- Dialogen omkring Plaza startede faktisk for en del år siden, men er først for nylig blevet til en egentlig ordre, fortæller ekstern sælger Troels Krohn fra Krone Vinduer.

Han forklarer, at Krone Vinduer har vundet ordren, fordi den valgte Coto62-model kan opfylde de skrappe krav til lyddæmpning i henhold til db-Ctr 43, hvilket sikrer effektiv lyddæmpning i det dybeste frekvensområde.

Plaza-byggeriet består af 84 ungdomsboliger og 30 ejerlejligheder fordelt på to tårne i henholdsvis seks og ti etager samt en tre etager høj mellembygning med anlagt have. Det er ejendomsaktieselskabet Calum og Nørresundby Boligselskab der opfører ejendommen.

Krone Vinduers leverance påbegyndes i uge 27 og løber frem til slutningen af efteråret. Der er tale om tre-lags dreje-/kipvinduer med indvendig del i fyrretræ og udvendig del i aluminium. Elementerne fremstilles med emalitglas øverst og nederst.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094