23948sdkhjf

Poggenpohls køkken til mænd modtager pris

Køkkenet P7340 - udviklet af Poggenpohl i samarbejde med Porsche Design - har netop modtaget én af de mest eftertragtede designpriser, iF Gold Award 2008, på CeBIT-messen i Hannover.
Poggenpohl og Porsche Design lancerede sidste år deres fælles projekt – Køkkenet til mænd - P7340. Nu har køkkenet modtaget en af de mest eftertragtede designpriser, iF Gold Award 2008, på CeBIT-messen i Hannover.

- Det er en kæmpe kompliment til vores teknikere og designere, der har gjort køkkenet muligt, siger Elmar Duffner, adm. direktør for Poggenpohl.

- Vi ser det som en bekæftelse fra omverdenen. Det nye produkt, som vi har lavet i samabrejde med Porsche Design, er en usædvanlig kombination af to meget individuelle og stærke brands. Det er en milepæl for ikke mindst tysk, men også internationalt køkkendesign.

I mere end 50 år har iF fungeret som en blåstempling og er idag ensbetydende med design af høj kvalitet. I dette års konkurrence deltog 35 lande med 2.292 produkter, hvoraf juryen udvalgte 50 til at modtage prisen.

Kilde: Nobia

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079