23948sdkhjf

Mogens Daarbak overtager GP Kontorsystemer

Mogens Daarbak A/S har med overtagelsen af GP Kontorsystemer taget første skridt i en kraftig vækststrategi, hvor både opkøb og organisk vækst indgår som 2 separate elementer. Firmaet ønsker inden for de næste 3 år at være blandt top 3 på det danske marked indenfor totalleverancer til kontorer og industri.
Som led i en landsdækkende vækststrategi har Mogens Daarbak A/S overtaget samtlige aktiver i GP Kontorsystemer. Dette sker for at udbygge positionen i det sønderjyske. Firmaet opkøbte i 2001 en kontorforsyning i det midtjyske og kan nu få hele Jylland til at hænge sammen med eget centrallager og distributionsnet. Mogens Daarbak A/S bevæger sig nu fra det midt- og nordjyske til at være en 100 % landsdækkende samarbejdspartner

Mogens Daarbak A/S ser store perspektiver i GP Kontorsystemer og er sikre på, at firmaets koncept vil passe fint til sønderjyderne støttet af gode og loyale medarbejdere i GP Sønderborg. Gerner Petersen og Dorte Bøttger-Larsen vil fortsat være at finde i firmaet og vil være en del af den daglige ledelse.

Mogens Daarbak A/S ønsker samtidig med købet af GP Kontorsystemer at etablerer sig fysisk på Sjælland og har forhandlinger kørende med forskellige aktører.

Mogens Daarbak beskæftiger med opkøbet af GP Kontorsystemer 135 medarbejdere. Udover den nyerhvervede afdeling i Sønderborg har Mogens Daarbak A/S afdelinger i Aalborg, Brønderslev og Silkeborg samt centrallager i Nørresundby. Der rådes over ca. 21.000 kvm butik/udstilling, kontorer og lagerplads, og der lagerføres ca. 16.000 varenumre.

Mogens Daarbak A/S tilbyder alt til kontoret og betragtes som totalleverandør med specialafdelinger indenfor områderne: Kontorartikler, industriemballage, kontormaskiner, kontormøbler, grafiske produkter, plantemiljø og serviceværksted.

Mogens Daarbak A/S har i 40 år oparbejdet en stor berøringsflade på markedet i samarbejde med gode kunder og leverandører. Firmaet er medlem af den landsdækkende indkøbsgruppe Office Supplies Denmark, hvilket sikrer indkøbsfordele og konkurrencedygtige priser. Indkøbssamarbejdet betyder også, at man altid har de nyeste kvalitetsprodukter og en høj leveringssikkerhed.

Mogens Daarbak A/S kan den 1. marts i år fejre sit 40 års jubilæum.

Kilde: Mogens Daarbak A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189