23948sdkhjf

Tagfiner i gulvkvalitet fra Høeg Hagen

PLUS TX, den nye konstruktionskrydsfiner fra Høeg Hagen, kan anvendes i både gulv- og tagkonstruktioner. Kendetegnet for PLUS TX, som den er blevet døbt, er stor styrke, god kvalitet og en lille pris
Høeg Hagen har netop lanceret en ny konstruktionskrydsfiner produceret af elliotis pine fra Brasilien. Navnet på produktet er PLUS TX og kan anvendes både i gulv- og tagkonstruktioner.

- Vi har længe oplevet kraftige prisstigninger på de traditionelle granprodukter fra de nordiske og russiske savværker. Dertil kommer, at vi ikke kan få varer nok. Derfor begyndte vi naturligvis at se os omkring efter alternativer, og det lykkedes at finde det i Brasilien i form af en finer af Elliotis Pine. Der er tale om et produkt, der har en række åbenlyse fordele, fortæller Ricki Kjeldsen fra Høeg Hagen i magasinet Interbuild.

Fordelene han hentyder til er en lav pris, høj kvalitet og stor styrke. Finerens dentitet er på hele 650 kilo, hvilket er mere end de kendte typer på markedet, der typisk ligger mellem 400 og 450 kilo.

I denne forbindelse dementerer Høeg Hagen rygterne, baseret på skepsis fra det danske marked, om, at produktet ikke er godkendt. Ricki Kjeldsen understreger, at PLUS TX er undersøgt på alle leder og kanter samt testet og godkendt i overensstemmelse med de danske standarder og tillægskrav til konstruktionskrydsfiner.

Kilde: Magasinet Interbuild

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094