23948sdkhjf

Frøslev Træ har sat fokus på det tyske marked

Trævaregrossisten har traditionelt koncentreret sig om salg i Danmark, men forbedrede markedsvilkår har det seneste år fået Frøslev til at kigge syd for grænsen.
Med base i Padborg har Frøslev Træ i mange år befundet sig ganske tæt på den dansk-tyske grænse.

Alligevel har virksomheden traditionelt holdt sig til de danske trælaster og tømmerhandler, fordi det tyske marked ikke har været attraktivt nok. Det har dog ændret sig, og derfor har Frøslev i stigende grad øget sit fokus på Tyskland:

- Tyskland har været igennem noget, der ligner 10 magre år. Nu er der atter lyspunkter på markedet. Den negative spiral er vendt, hvilket giver os en fornuftig afsætning til byggemarkeder og trælasthandler i Tyskland, siger indehaver og direktør Jens P. Petersen til dagbladet Børsen.

Frøslev Træ overtog for et par uger siden selskaberne Høeg Hagen & Co. Jacob Kjellerup Trælastagentur fra konkurrenten Interbuild , og det er ifølge Jens P. Petersen en markant styrkelse af virksomheden:

- Med opkøbet får vi tilført et par produktgrupper, som vi ikke tidligere har haft i vores sortiment. Desuden kommer det til at smitte af på bundlinjen, fordi der er masser af synergier at hente i forbindelse med indkøb, produktion, imprægnering, lager og logistik, der spiller en væsentlig og afgørende rolle i relation til den position på markedet, det er lykkedes os at bygge op, forklarer han.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094